ย 

Wat doe jij op "zo'n dagen"

Bijgewerkt op: 29 jan.

3 augustus 2021

Zo van die dagen


๐Ÿค• Je voelt het bij het op staan, niet helemaal fris vandaag. Gevolg van een vaccinatie, een tรฉ korte nacht, een maag die overhoop ligt, wakkere kids of misschien een klein katertje? Maar het werk roept!


๐Ÿ˜˜ Wees lief voor jezelf op zo'n dagen en beslis waar je prioriteiten liggen. Dat is voor mij dan duidelijk bij mijn behandelingen. Die klanten zitten vandaag voor mijn neus. De was, administratie of die nieuwe website zullen moeten wachten.


๐Ÿ˜‰ Zodra je aan het behandelen bent zal je vaak ook merken dat de tijd voorbij vliegt en alles vlotter gaat dan verwacht. Is dat niet zo en voel je je halverwege de dag nog altijd ellendig? Als je ziek bent moet je stoppen en je rust nemen. Gezondheid gaat altijd voor.


๐Ÿ˜Ž Zorg er altijd voor dat je voorbereid bent. Alles gaat zo veel vlotter als je niet moet zoeken naar werkmaterialen, als je agenda klopt en je niet meer snel snel langs de bakker moet voor lunch.


๐Ÿ˜‡ People don't care. Daarmee bedoel ik dat je anderen niet moet lastigvallen met je ongemakken. Zeg gerust tegen je klant dat je niet goed hebt geslapen maar laat het daarbij. Ze komen niet naar jou om je klachten te horen.


๐Ÿฅณ En af en toe is de beste remedie een red bull, een leo koek en gaan! Vanavond wat rustiger aan en morgen weer full speed ahead.


Wat is jouw go-to routine op zo'n dagen?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
ย