Waarom ik nu wel gerust ga skiën

03 januari 2022


☃️ Naar de sneeuw zonder schrik door een beter bedrijf.


Say what?


❄ Toen ik de eerste keren ging skiën had ik schrik. Daardoor kon ik niet volop genieten en mij niet voluit geven. Wintersporters weten dat half skiën niet werkt, niet vooruit gaat en de kans op vallen net vergroot.


🥶 Waar had ik nu het meeste schrik van? Ik was bang om te vallen, mijn pols te breken, 6 weken niet te kunnen werken, daardoor al mijn klanten te verliezen, dat nooit nog kunnen inhalen, failliet te gaan en mijn huis te moeten verkopen als gevolg.

Compleet realistisch dus. En toch is dat vaak het doemdenken waar we mee bezig zijn.


🤯 Inmiddels is er back-up voor als ik effectief 6 weken niet zou kunnen behandelen (de meesten van ons waren de voorbije 2 jaar wel verplicht een plan b te verzinnen), er zijn connecties gelegd binnen en buiten Polished om klanten verder te helpen, er is een buffer gebouwd.


🤕 En al hoop ik uiteraard er geen gebruik van te moeten maken, er zijn voldoende mogelijkheden om de tijd te overbruggen mocht ik mezelf blesseren, zonder mijn huis te moeten verkopen.


😊 En zo wordt zelfs een skivakantie leuker als je je bedrijf goed hebt geregeld.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven