Meteen in hoofdberoep

15 januari 2022


🥳 Op 1 januari is mijn man gestart als zelfstandig klusjesman. In hoofdberoep. Met zo goed als geen klanten. En blijkbaar vinden veel mensen dat doodeng (maar wij niet).


😶 Ik deed het destijds zelf ook. 28 juni 2015, superhandig net voor het eind van het kwartaal (dus volle pot sociale bijdrage) was mijn laatste dag in loondienst. Ik had op dat moment nog 4 vaste nagelklanten over van toen ik eerder een nagelstudio had.


😁 Ik had dan misschien wel amper klanten, wat ik wel had was doorzettingsvermogen, vakkennis, veel goesting en vooral geen schrik om te werken.


👋 Ik maakte reclame, deed tientallen modellen aan lage prijsjes, 's avonds had ik een standje op Ladies at the Movies, in het weekend één of andere zomer/kerst/Paasmarkt,...

Op de momenten dat ik geen nagels zette of pedicure deed was promoten mijn job.


🤓 Maar ook dat was vaak niet genoeg. Maar geen probleem, dan ging ik een jobke doen. Dagen heb ik zo als promogirl gewerkt in Carrefours in heel België, appels uitdelen, nieuwe snoepjes laten proeven of flyers uitdelen op de Meir. Plezant? Meestal niet, maar ik was bezig, ik was flexibel en ik verdiende meer dan met thuis zitten.


Week na week kreeg ik meer klanten, verdiende ik zelfstandig meer en moest ik minder jobkes gaan doen. Op 6 maanden verdiende ik voldoende met mijn nagels, anderhalf jaar later tekende ik voor mijn pand.


😘 En Toon heeft die drive ook. Daarom gaat hij er ook komen.


Wil jij het ook hard genoeg?

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven