Waarom jij bij de minderheid hoort

Jij hoort bij de minderheid ...

Want de meerderheid van de beautyprofessionals is niet bezig met hun business. Niet tijdens deze lockdown, maar anders ook niet. En dat is vaak ook te zien. Misschien nu nog niet, maar we zullen over 10 jaar eens vergelijken ;)

Het feit dat je deze mail nu leest bewijst dat jij het heft in eigen handen hebt genomen. Misschien is dit een eerste stap, misschien ben je al verder dan ik, maar we're in this together en ik neem je graag mee in mijn journey (naar wereld dominatie vanuit mijn Maserati Quattroporte ;) )

En wie denkt zij wel dat ze is?

Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden en een YouTube filmpje nog meer maar dan in minder woorden: Elke op YouTube

Zoals je ziet, absoluut niet perfect. Ik zeg wel 2 keer hoi :D

Dat is mijn eerste tip naar jullie toe: "Start before you are ready". Ik kan eerst een professionele filmstudio oprichten (maar waar? en weet je wat dat kost?!), leren editen (uren en uren naar de pc staren om het dan nog niet te weten) en mijn eerste 500 filmpjes wissen. Of ik smijt ze online. We kunnen het slechtste maar gehad hebben toch ;) En zo blijf ik niet plakken in "ik zou eens..." maar "ik heb het gedaan, het trekt nog op niks maar het staat toch online"

(claim alvast de naam van je zaak als YouTube kanaal, ik was er helaas 10 jaar te laat mee, misschien ben jij nog op tijd, wie weet wat wil je er ooit mee doen, hoe? google weet raad)

Wie leest er in feite nog?

Twee of drie jaar geleden merkte ik dat ik op mijn honger bleef zitten. Ik zocht naar informatie, vooral online. Social media, websites,... Maar te vaak bleef ik hangen op "5 easy tips for ..." en dan bleken de tips toch wel erg oppervlakkig te zijn. Gelukkig kwam ik uit bij boeken. Zo ouderwets en zo waardevol! Vaak staat er 10 jaar of meer ervaring neergeschreven in een boek dat jij op enkele uren kan uit lezen. Je hoeft niet meer de zelfde fouten of denkprocessen meer te maken, je kan gewoon het resultaat lezen! Ik zal regelmatig mijn favorieten delen.

Eén van mijn favorieten is deze the Magic of thinking big

Over hoe veel mensen excuses hebben over hun intellect, leeftijd, slechte afkomst,... en dat anderen die veel slechter af lijken te zijn toch al het geluk in de wereld lijken te hebben. Over hoe je tegen jezelf moet praten. Over overeenkomen met mensen die compleet anders zijn dan jij zelf bent. Over menselijk blijven in business

Een toppertje! Engels maar niet zo moeilijk te begrijpen (het zijn ook nogal grote letters dus het gaat nog redelijk vooruit).


De link naar het boek is een zogenaamde affiliate link. Als jij via die link het boek koopt (en hopelijk ook 100 andere zaken) dan krijg ik een commissie op jouw aankopen. Jij betaalt exact de zelfde prijs als anders, Bol.com heeft minder verdiend en yours truly krijgt enkele centen op haar rekening, perfecte deal toch ;). Wil je meer weten over affiliate marketing? Let me know!


Mocht je deze nieuwsbrief leuk vinden, laat het mij dan weten (info@polished.be)! Niets zo motiverend als een mailtje terug krijgen. Denk je dat iemand anders er ook mee geholpen is? Onderaan staat een link om door te sturen naar een vriend, please do! Had je er meer van verwacht en ben je het nu al beu? Zou je dan aub niet meteen op unsubscribe kunnen klikken maar pas over enkele dagen? Dan valt het niet zo op en is mijn ego niet compleet gecrushed.23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven