Gaten in je agenda

19 november 2021


🥴 Ik zie meer en meer collega's last minutes posten. Dat komt dan doordat de agenda niet vol geraakt, no shows (mijn mening daarover heb ik al eerder verteld) of door ziekte en/of quarantaine van de klant, haar partner of kinderen. Over dat laatste wil ik het hebben.


😶 Helemaal niet leuk, dat besef ik maar al te goed. Maar wel de realiteit van ondernemen tijdens een pandemie. Begin van de week een volle agenda en tegen vrijdag 50% weggevallen, dat doet iets met een mens. Probeer niet weg te vallen in zelfmedelijden, een slachtofferrol of boosheid. Dan geef je je kracht weg.


😔 Zodra je zelf in de put zit kan je niet meer oplossingsgericht nadenken. Dat moet je altijd proberen te voorkomen! Als je dan ook weet dat teleurstelling die je niet had verwacht eens zo hard aankomt, dan kan je je gaan wapenen.


🥴 Deze tijden moeten we er helaas vanuit gaan dat er gaten in onze agenda vallen. Je kan een wachtlijst bijhouden van mensen die interesse hebben en die opbellen. Je kan een last minute online gooien (vergeet ook je mailinglijst niet) maar zorg ervoor dat je ook een to do lijst voorzien hebt.


➡️ Bewerk en post die tientallen foto's die je nog in je gsm hebt staan, maak je website in orde, poets je salon van boven tot onder, maak eens een video waarin je je behandelingen uitlegt, experimenteer met Reels of Tiktok.


⛔ Moraal van het verhaal: het suckt, wees voorbereid en blijf niet bij de pakken zitten! (En hou vol, we zullen de miserie nog een tijdje moeten uitzitten)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven