Follow your passion

26 oktober 2021

FOLLOW YOUR PASSION

B*llshit!


🙃 Ik geloof niet in het volgen van je passie. Tenminste niet als je op lange termijn een goede business wilt opbouwen. Passie is emotioneel, vluchtig en zo veranderlijk als de wind. Het zorgt ervoor dat je niet meer helder kan nadenken en geeft je oogkleppen.


🤔 Laten dat nu net dé zaken zijn die niet al te bevorderlijk zijn voor lange termijn succes. Een leven waarin je altijd je passie volgt geeft je constant grote ups & downs, een tekort aan discipline en gebrek aan doorzetten. En wat betekent dat zelfs: ik heb een passie voor beauty en ik ga die volgen? En als je die passie niet hebt? Je doet je job graag, je wil het beste voor je klanten en jezelf maar is dat passie? Niet op de stationsromansgewijze manier van jaloerse lovers neersteken toch? (Hoop ik, als het zo erg is bestaat er therapie)


😎 Waar ik wel in geloof is BRING YOUR PASSION. Stop met wachten tot die plotse golf van inspiratie over je heen rolt, tot je onvermoeibaar all nighters kan werken voor je onderneming, tot je verteerd door je onweerstaanbare drang jezelf in een burnout duwt.

Maar kies iets en ga aan de slag. Je passie zal je nooit tot je boekhouding brengen maar je kan wel met passie aan de cijfers van je bedrijf werken. Omdat je dat kiest en belangrijk vindt.


❤ Doe iedere dag 100% je best, zelfs als je het even niet voelt. Ga aan de slag, maak een schema en hou je eraan. Je passie meebrengen betekent plezier vinden in je werk, zelfs in de meest normale taakjes. Ga lang genoeg met die positieve attitude, met je "I can do this" mindset en de slag en je zal die gezochte vervulling vinden in ieder aspect van je onderneming.


🔥 Je passie volgen gaat over een kracht buiten jezelf achterna lopen en is vluchtig. Je passie meebrengen gaat over het vuur inzelf aanwakkeren en is voor altijd.


Wat denk jij van mijn stelling?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven