POLISHED (146 van 182).jpg

Over mij

13 jaar praktijkervaring

Mijn naam is Elke Tuteleers, in 2007 heb ik Polished opgericht (destijds met de zeer inspirerende naam Beauty By Elke). De zaken liepen wel, de omzet was wel oké, ik kon wel eens leuke dingen doen,...

 

Het viel toch wel wat tegen ...

Ik reed in een Volkwagen Golf die ouder was dan ikzelf, moest menig opleiding laten passeren wegens geldgebrek en was iedere avond op de baan om klanten te bezoeken (want ik kon me geen werkruimte permitteren)

F*ck this sh*t 

2014: Ik had er echt geen zin meer in, 7 jaar van wel oké is absoluut niet motiverend. Ik ben in de Colruyt gaan werken. 

En toch weet ik dat ik het wel kan!

2015: De roep van de beauty sector was té sterk. Na 7 maanden in loondienst ben ik terug voltijds gestart met mijn nagelstudio. Ik had nog 4 vaste klanten. Mijn omzet is omhoog geschoten. Anderhalf jaar later is Polished verhuisd naar een bedrijfspand van 97m2. Eind 2018 begonnen we met de verbouwing om er nog 60m2 aan toe te voegen. 

 

Hiervan heb ik gedroomd

Een team van 1 fulltimer, 3 flexi's, 1 jobstudent en 4 freelancers. En deze keer 2 auto's die jonger zijn dan ikzelf. 
Opleidingen in België, Nederland, Engeland, Hongarije, Zuid-Korea,... Polished is inmiddels een allround beautysalon met groothandel en opleidingscentrum. 

En nog lang niet uitgegroeid. 
Er is nog zo veel te zien, zo veel te leren en ontdekken. Nu is het wel leuk, het is niet meer iedere maand krabben om rond te komen, het is niet meer kiezen, het is regelmatig én-én. 

Training op maat van de beautyprofessional

Wil jij dit ook? Ik kan je ermee helpen. Niet vanuit academische studies. Wel vanuit 13 jaar hands-on ervaring. Let's do this!